Jobba hos oss

Vill du vara i en miljö där forskning, utbildning, utveckling och innovation är integrerat i den dagliga vårdverksamheten? Då ska du ta chansen att jobba med oss. Vi bedriver specialistvård och forskning tillsammans med patienterna.

Vi är den del av Akademiskt specialistcentrum som är en nysatsning i Region Stockholm tillsammans med Karolinska Institutet. Här skapar vi en akademisk öppenvårdsverksamhet utanför akutsjukhusen med stora möjlighet att forma nya sätt att arbeta. 

Vi söker dig som är nytänkande och som tillsammans med oss och patienter med kronisk sjukdom vill utveckla vård, forskning, utbildning och innovation. 

Akademiskt specialistcentrums enheter finns i ljusa lokaler vid Torsplan i Stockholm. Nära pendeltåg och tunnelbana, och med flera bussar runt knuten. 

Välkommen till oss. 

Prenumerera på lediga jobb

Du kan skapa en prenumeration på lediga jobb hos oss på Region Stockholm webbplats.

Om Akademiskt specialistcentrum

Akademiskt specialistcentrum är ett koncept för universitetssjukvård utanför akutsjukhusen och består av fyra vårdenheter: 

  • Centrum för diabetes
  • Centrum för neurologi 
  • Centrum för reumatologi 
  • Överviktscentrum

Vi är en del av Stockholms läns landstings Framtidsplan för hälso- och sjukvården. Syftet är dels att säkerställa tillgången på specialiserad vård för patienter med särskilda diagnoser, dels att knyta forskning, utveckling och utbildning närmare vården.