Hjälp oss att bli bättre

Har du förslag på hur vi kan förbättra vården eller annat hos oss, så att det blir bättre för dig? Kanske du rentav har en riktig snilleblixt?

Vi har bytt namn

Den 3 oktober 2023 bytte Överviktscentrum namn till Centrum för obesitas. Du som är patient hos oss behöver inte göra något i samband med att vi byter namn. 

Vi bytte namn för att utvecklingen på det medicinska området gått framåt och obesitas nu är det korrekta begreppet för en övervikt på BMI 30 eller mer. Det finns flera anledningar till att ordet obesitas är ett bättre val och du kan läsa mer om det här på webbplatsen, se direktlänk nedan. 

Illustration: AdobeStock

Eller du kanske gärna vill vara med och tycka till, men har inga särskilda idéer just nu? Oavsett vilket är du välkommen att anmäla ditt intresse. 

Hör av dig

Berätta för någon av oss som du har kontakt med eller ring vår forskningskoordinator Susanne Karlfeldt på telefon 070-677 39 60. 

Du kan också prata med receptionen när du kommer till oss. Eller fyll i och skicka in kontaktformuläret nedan, så återkommer vi till dig. 

VIKTIGT! Skicka aldrig sekretessklassade uppgifter via formulär eller e-post. Sekretessklassade uppgifter kan till exempel vara personnummer eller information om din eller någon annans hälsa.

Förbättringsförslag